Nieuw! Roterende verreikers in het gamma

Recent gingen we over tot de aankoop van nieuwe roterende verreikers: een grote meerwaarde op elke bouw- en industriewerf. De roto-verreiker combineert namelijk de mobiliteit van een verreiker met het hijsvermogen van een kraan. De machine is vlot verplaatsbaar, stelt zich in enkele minuten op en heeft een aantrekkelijk hefvermogen dat voldoende is voor de aanvoer van de meeste bouwmaterialen en aangepast aan de montage. Zo win je aan productiviteit en snelheid. De roto-verreiker combineert de functies van 3 machines in 1: verreiker, hoogwerker en kraan.

De roterende verreiker kan je inzetten voor een waaier van toepassingen in bouw en industrie. Door de krabsturing is de machine heel wendbaar en kan je ze gebruiken op moeilijk te bereiken plaatsen. Bovendien is de machine, door de verschillende aanbouwdelen, heel geschikt voor het transporteren van materiaal, zowel horizontaal als verticaal. De comfortabele cabine met breed zicht op de werkzaamheden zorgt voor extra veiligheid en is uitgerust met een gebruiksvriendelijk multifunctioneel scherm en tiltbare stoel.

Deze roterende verreikers van de laatste generatie zijn conform met alle veiligheids- en milieunormen. De motoren voldoen aan de hoogste emissieklasse STAGE 5. Zo zet je nieuwe, gebruiksvriendelijke en emissiearme toestellen op je bouwwerf!

Wist je trouwens dat we vanaf september starten met een tweedaagse opleiding roterende verreiker? Deze machines vragen een specifieke aanpak. Haal je attest verreikerbestuurder voor roterende verreiker in 2 dagen bij Huurland.